Tranemo Workwear nu leverbaar
Beckum werkkleding Tranemo Workwear, al 75 jaar toonaangevend in kwaliteit werkkleding. Innovatief in vlamvertragende, antistatische werkkleding. Overtuigend in signaalkleding en identiteitskleding! Hoge voorraden, snelle levertijden.
Tranemo Workwear: Uw partner in werkkleding en regenkleding,
Nations at Work!
 

IDENTITY - Werkkleding met uitstraling en persoonlijkheid.
Hier treft u alle kleding aan, van trendy werkkleding tot de meer klassieke werkkleding- en stoere werkkleding voor de bouw en industrie met veel praktische details en met uitstraling. We staan garant voor kwaliteit werkkleding met een professioneel ontwerp en vormgeving.
Bovendien werken we uitsluitend met hoog kwaliteit stoffen
die duurzaam zijn en comfortabel aanvoelen.

 

HIGH VISIBILITY - Zichtbaar met high visibility kleding.
Onze collectie high visibility kleding is gecertificeerd volgens de actuele normeringen. Hier treft u naast onze vaste Hi-vis lijnen onze First Grade Hi-vis lijn collectie aan, een sterke en moderne high visibility collectie in rood/grijs, een nieuwkomer in de markt met een goed technisch ontwerp en met een mooie uitstraling.

 

FLAME RETARDANT - Milieuvriendelijke, duurzame kleding.
Om de top van de markt te bereiken blijven we onze vlamvertragende collecties door ontwikkelen en uitbreiden. Onze vlamvertragende stoffen zijn niet behandeld, maar zijn inherent vlamvertragend. De meest recente toevoeging aan het vlam-vertragende assortiment is de Aramide lijn, die prima geschikt is voor de petrochemische industrie en in omgevingen waar een hoog risico van elektrische vonken bestaat.

Facebook | nog niet actief You Tube | nog niet actief RSS | nog niet actief